Allmänt

Au pair

Att vara au-pair Amerika är en stor dröm för många ungdomar. Som tur är finns det möjlighet att uppfylla drömmen eftersom Amerika har ett bra avtal om tillfälligt arbete. Det vanliga är att man arbetar som au-pair USA i ett år. Därför är det väldigt viktigt att man matchar med rätt värdfamilj. Man kan börja med att välja vilken del av Amerika man vill bo i. Men det allra viktigaste är att hitta en värdfamilj som man tror att man kan komma överens med. Innan man bestämmer sig korresponderar man via internet och telefon. De vill också vara säkra på sin sak, man ska trots allt ta hand om deras små barn. au pair amerika

En fördel med att åka som au-pair USA genom en av de många organisationer som finns är att man får hjälp och stöd med alla praktiska detaljer. De har skickat tusentals au-pair Amerika och vet vad man behöver tänka på innan man åker. Man får hjälp med visum ansökan och andra lagliga nödvändigheter. I tillägg finns det alltid en representant i varje område om man skulle behöva hjälp med något när man väl är där.

Att vara au-pair Amerika är ett fantatiskt sätt att lära känna nya människor och träffa vänner. Det är vanligt att man har lite kontakt med andra au-pair USA, i alla fall om man bor i de större städerna. Au-pair organisationerna anordnar ofta träffar och länkar även till de bloggar som finns om att vara au-pair Amerika. Ju mer man vet innan man åker, desto troligare är det att man ska lyckas och få ett riktigt drömår.

Det är inte så dyrt att åka iväg som au-pair USA. Man måste gå igenom en hälsokontroll, skaffa en försäkring och även internationellt körkort. Om man räknar med biljetten, samt de olika utgifterna brukar det bli cirka 5-9 000 kronor. Man bor hos värdfamiljen, äter hos dem och får även fickpengar varje vecka. Beroende på vilken livsstil man har brukar det räcka.

Många trivs med att vara i Amerika. Innan man åker måste man ha praktiserat med barn, inte bara de man är släkt med. Vidare måste man ha ett prickfritt polisregister, minst gymnasieutbildning samt körkort. De allra flesta påpekar att ett gott humör och anpassningsförmåga är bra att ha med sig när man åker som au-pair USA. Man får inte arbeta med något annat medan man är där. Visumet gäller bara för arbete som au-pair Amerika.

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *