IT

AVG Antivirus det enkla virusprogrammet

virusDet är en självklarhet för oss att vi skall ha ett virusskydd på vår dator som skyddar oss emot olika typer av hot som finns ute på nätet.

Man kan säga att en dator utsätts för olika typer av attacker hela tiden så att det gäller att man håller sig på den säkra sidan. En av de största och mest välkända företaget i norden är AVG eller rättare sagt AVG antivirus. De erbjuder ett komplett skydd för er dator och finns även helt gratis och det bästa av allt är det finns på svenska. AVG svenska och på andra språk är väldigt enkelt att använda och behöver inte ändras med krångliga inställningar. Uppdateringar sker helt automatiskt i bakgrunden och uppdateras frekvent när du är ansluten till internet.

AVG antivirus versionen som är gratis har begränsade funktioner men de fungerar för att hålla virus, hot och så kallade malware borta. Fördelen med avg antivirus i form av Internet Security versionen är att man får kontroll på filer man laddar ned så att de är säkra. Många idag surfar också på internet och använder sig av Skype, Yahoo messenger etc. där man chattar med sina vänner och avg går även in här och skyddar er. En annan viktig del är din inkommande e-post och avg antivirus söker igenom alla meddelanden, skyddar mot att någon själ er identitet och skyddar när du handlar online.

Utöver allt detta så har AVG också lösningar för företag och så klart så finns AVG svenska också. Det finns olika typer som tillexempel Internet Security Business som är anpassad för säkerhet på nätet, Epost och filserver skydd. Nästa är Business Edition som skyddar era anställda på nätet, skyddar filer och data, snabbar upp datorer. AVG filserver skyddar ert företag och kunder på era servrar, håller servrarna på topp, och motverkar spridning av virus. Många företag har en e-post server och utan ett riktigt skydd så skulle era mailboxar vara fulla snabbt, men AVG Email server tar hand om detta.

Så AVG har AVG antivirus för alla olika typer av människor och det har också blivit valt till årets bästa antivirusprogram. Fördelen med att det finns i version AVG svenska gör valet också enkelt när man skall välja efter enkelhet. Till och med gratisversionen innehåller support för AVG antivirus så det är inte så konstigt att AVG är en av de största idag.