Design

Gör reklam med profilparaplyer

När man har ett företag är det viktigt att göra reklam. Det kan du göra på flera olika sätt och det behöver inte nödvändigtvis vara genom annonser i tidningar, radio eller TV. Även olika typer av profilprodukter kan fungera utmärkt som en form av reklam.

187-reklam-paraply-loggaHos de företag som erbjuder olika typer av profilprodukter finns det inte sällan ett väldigt stort utbud av produkter. Kläder är ju mer eller mindre klassiskt i sammanhanget och det är aldrig någon dum idé att låta de anställda använda kläder med företagets logga och devis på. Det är alltid någon som kommer att lägga märke till det och förhoppningsvis skapar det någon form av uppmärksamhet.

En förmån till anställda är att ge bort ett paraply med företagets tryck, exempelvis loggan eller företagets ”slogan”. Det är någonting som de kan använda även om de inte är på jobbet. De gånger de använder paraplyet då de befinner sig ute någonstans kan fler få nys om just ditt eller ert företag. Och ett paraply är ju någonting som alltid kommer väl till pass eftersom man aldrig vet när vädrets vindar plötsligt vänder.

Tänk efter själv hur ofta du har sett paraplyer med företags olika loggor på. Det är relativt ofta trots allt. Så kanske skulle det här vara någonting som skulle passa ert företag också. Men självklart finns det också fler produkter än så att välja mellan beroende på vad ni är ute efter.

Olika profilprodukter

Nordens största utbud av profilprodukter finns på www.medreklam.se där du hittar mer än bara paraplyer. Här finns det kläder, glas, pennor, mössor och muggar – ja, det mesta du kan tänka dig helt enkelt som ni skulle vilja beställa med företagets logga på. Kanske kan ni få nya idéer till vad ni skulle kunna köpa för profilprodukter bara genom ett besök på hemsidan.

Ett bra exempel på en profilprodukt som mer eller mindre alltid kommer till användning är pennor. Det är något väldigt enkelt men det är trots allt väldigt bra reklam. För även den minsta lilla logga på en penna drar ändå uppmärksamheten till sig och kanske kan det till och med resultera i att företagets får nya kunder.

Profilprodukter behöver inte enbart ges bort till kunder. Även de anställda kan få olika profilprodukter i present från företaget. Det är till exempel uppskattat med fina glas av olika slag. En perfekt julklapp till anställda. Dock finns det som sagt väldigt mycket mer att välja mellan i det enorma utbud som finns. Olika företag kan ju faktiskt behöva olika produkter som de har nytta av.

Har företaget ännu inte provat på att göra reklam med hjälp av profilprodukter kan det mycket väl vara hög tid att göra en beställning och se om det leder till någon märkbar förändring för företaget. Om inget annat ger det ett seriöst och professionellt intryck att ett företag har sin logga tryckt på sina produkter eller sina arbetskläder.