Nyheter

Gummilösningar

arabicumVisst är det som så att de flesta av oss betalar lite mer för att få kvalité och allra helst om det gäller vid produktion i en industri där det är så viktigt att allt fungerar utan att det blir stillastående.

Därför har slitgummi trellex blivit så populärt tillexempel vid beläggningsarbeten. Fördelen är att materialet kan enkelt fästas på olika sätt som skruvas eller klämmas. Slitgummi trellex finns i olika variationer där väv som kan tas bort och även en variant som kan limmas fast beroende på hur den skall användas.

I produktion så har slitgummi trellex många fördelar som att det håller mycket längre än andra slitgummin på markanden. I det stora hela så spara man mycket pengar genom att använda trellex genom att produktionen kan gå stabilt och slitgummi trellex står emot och håller under långa hårda förhållanden.

Det finns många typer av trellex slitgummi och först så har vi T40 som har ett användningsområde vid glidning. Den andra heter T40TO och har väv som kan enkelt monteras genom limning och kan enkelt appliceras på de flesta material. Nästa den med ett kontaktskikt som då heter T40CL och är av samma typ som T40. Om vi sen tittar på andra trellex slitgummi som heter T60 så finns det i samma varianter som T40 men är då istället gjort för krossning och inskärning. Det finns alltså alltid ett slitgummi trellex för alla och är även kostnadseffektivt.

Ett av de största problemen i många industrier är bullernivåerna som är väldigt höga, men med trellex slitgummi så drar man även fördel av detta här. Genom att använda trellex så kommer ljudet att gå ned märkbart och då när man tittar främst på jämförelser med andra metaller som stål. Slitgummi trellex kan också med fördel användas i andra miljöer där buller framkommer och det finns även färdiga belägg för olika maskiner och även lastbilar som flak. Det bästa med slitgummi trellex är att bullret dras ned och det är enkelt att montera, samt att det dra ned på era kostnader då det blir kostnadseffektivt så varför använda annat när trellex har över 40 år av historik och uppskattas av industrier världen över som nummer 1.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *