Nyheter

Nya flygbussar till Arlanda flygplats

216-flygbussar-resaOm du ska ut och resa och behöver ta flyget inrikes eller utrikes och befinner dig i Stockholm behöver du med största sannolikhet ta dig till Arlanda. I dag finns det nya flygbussar som tar dig till flygplatsen på nolltid.

Oavsett hur du brukar tar dig till flygplatsen vanligtvis om du ska på semester eller reser med jobbet så kan det vara värt att ta dig en titt på alternativet med busstransfer via nya bolaget Air Shuttle. I stället för att köra med din egen bil som du behöver betala parkering för eller att du ska välja en dyr taxi kan du hoppa på en buss. Med Air Shuttle åker du snabbt och smidigt till Arlanda!

Från Stockholms Cityterminal dröjer det inte mer än en dryg halvtimme för att du ska vara på plats på Arlanda. Dessutom går bussarna ofta och du har möjlighet att köpa biljett både via hemsidan och via ombud. Det är helt enkelt smidigt, billigt och bekvämt.

Bekvämligheter ombord

När du väljer att ta bussen till flygplatsen via Air Shuttle kommer du att kunna se fram emot en behaglig resa då man har designat bussarna så att du får extra utrymme för benen. Givetvis får du också med dig ditt bagage i bussen. Under resans gång får du tillgång till trådlöst internet helt kostnadsfritt liksom du kan utnyttja eluttag om du behöver ladda mobilen, datorn eller surfplattan.

Det behöver inte vara krångligt eller dyrt att komma till Arlanda. Har du som sagt inte provat på att välja transport via buss kan det vara hög tid att testa! Det är smidigt oavsett om du ska ut med hela familjen på en flygresa eller om du bara åker ensam i jobbet. Bokar du dessutom biljett via hemsidan kan du räkna med bättre biljettpris!