Allmänt

Ikonen Palm

Inom hästsporten så har vi manga kända namn som vi snabbt lär oss att känna till, eftersom deras namn dyker upp regelbundet när vi kontrollerar resultat och när vi kollar i programmet vilka hästar som skall springa i de olika loppen.

Dessa hästar kommer från erfarna och proffsiga tränare som ger allt för att travhästen skall bli en vinnare, och ett av dessa namn är Ronny Palm. Träning är vad Ronny Palm satsar på idag helhjärtat och lämnar over en kusk till hästen som passar bäst för loppet. Kusk Ronny Palm har idag sitt stall I Vomb där platsen är en har banor på tusen meter och många andra kombinationer som gör att hästarna som Ronny Palm tränar alltid kommer att blir något stort.

Att äga en häst som skall utvecklas och tränas för travsport är något som måste göras av en expert som Ronny Palm. Det måste så klart också finnas potential att hästen också skall vara stark och ha chansen att bli något för att det skall finnas någon idé till att träna den. Alternativ till att själv äga en häst är att då istället köpa en andel i en andelshäst så att insatsen blir mindre. Standard brukar vara vid köp av en andel att man har minst tjugo andelar men detta upplägg kan så klart även också se totalt annorlunda ut. Ibland så kan det krävas mycket mer än så där det ibland är en minimiandel på etthundra istället.

Ronny Palm som är baserad i Vomb har också en plats i Hesselro, som är det perfekta alternativet när man vill ha miljöombyte. Där har Ronny Palm ridhus, stigar i skogen och galoppbana för träning också. Så om du är ute efter en tränare som vet vad han håller på med så är Ronny Palm och hans gårdar ett starkt alternativ. Hans namn dyker upp överallt inom travsporten och har stor respekt av andra kända tränare och du talar vi om namn och samarbetspartners som Lutfi Kolgjini och Stig H Johansson. Så att Ronny Palm är en av det bästa finns det inget att tvivla på, så besök gärna hans hemsida och se hur hans gårdar ser ut och låt dig inspireras av en av Sveriges stora ikoner inom travsporten, Ronny Palm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *